Woningen

De Rusthof bestaat uit zeventien huisjes, variërend van appartementen en stadshuisjes tot kleine tweekamerwoningen. Daarnaast is er de woning voor de beheerster en een kamer voor de vergaderingen van het bestuur van de Stichting Rusthof. De huisjes zijn gelegen in een rechthoek met uitzicht op de ruime tuin in het midden. 

Voor wie?

De huisjes zijn bedoeld voor alleenstaande vrouwen boven de 55 jaar met een bescheiden inkomen en de intentie tot permanente bewoning. U bent fysiek en geestelijk in staat om zelfstandig een huishouding te voeren. Huisdieren zijn niet toegestaan. U bent bereid om rekening te houden met de gehorigheid van de woningen en om de orde en netheid in het hofje te bewaren.

Rusthof is gesticht op protestants-christelijke grondslag, maar voor de bewoonsters is dit geen doorslaggevend vereiste.

Aanmelden

Voldoet u aan de bovenstaande criteria en heeft u belangstelling om in Rusthof te komen wonen? Dan kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Wij nemen dan contact met u op wanneer er een woning vrijkomt. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook bellen naar: 06 10 72 17 74


Last modified: mei 2, 2024

Comments are closed.